loading

OM NINA

Vi bliver inspireret, når vi kigger med indenfor

EGENTLIG ER EN BOLIG blot nogle vægge og et tag. Det er først, når vi tilfører mennesker med deres liv og personlighed, at boligen bliver til et hjem.

Vi kender alle følelsen af at træde ind i en bolig, hvor vi uden at tænke over det føler os godt tilpas. Og så vil vi ofte opdage, at beboerne har skabt et hjem, indrettet med personlighed, nye idéer og gamle traditioner, med varme, fantasi og plads til udvikling og evig forandring. Deres bolig er blevet det sted, de allerhelst vil være. Sådan et hjem er inspirerende at besøge og spændende at beskrive.

Jeg elsker alt det, der har med indretning, design og arkitektur at gøre. Om et hjem er stort eller småt, trendy, råt, retro, minimalistisk, historisk, ekstravagant eller asketisk er ikke afgørende. I sidste ende er det stemningen, originaliteten og harmonien i et hjem, der får os til at tænke: ”Jeg vil også skabe et hjem i min bolig”.

Boligjournalist, Nina Klinker Stephensen
Blå Bog

Jeg er uddannet dokumentarist fra Den Danske Filmskole, og var i mange år en fast del af TV-branchen – både som ansigt på skærmen og som programmedarbejder. I dag er jeg journalist og skribent med vægt på alt det, der skaber et hjem. I et tæt samarbejde med nogle af de bedste fotografer laver jeg boligreportager, der kan læses i danske og udenlandske medier.

DEN DANSKE FILMSKOLE, TV-tilrettelægger/instruktør

TV-VÆRT på bl.a. Eleva2ren, Stjernetegn og Sofarækken

FREELANCEJOURNALIST

Alumnefilm fra
Århus Universitet

Århus Universitet har portrætteret en række tidligere studerende, og fulgte i den anledning Nina Klinker Stephensen.

0
Kopper kaffe drukket
0
Sider skrevet
0
Billeder taget
0
Telefonsamtaler